De top 3 beste haarstyling apparaten voor vrouwen

De top 3 beste haarstyling apparaten voor vrouwen

De beste haarstyling tool vinden kan lastig zijn. Met zoveel verschillende opties op de markt, is het niet makkelijk om te weten welke je geld waard is. Kies een haarstyling apparaat uit die het beste bij je haar en bij je doel past. Wil je glad, stijl haar, wil je de mooiste krullen of wil je een klein beetje volume in je haar? Gelukkig zorgt de technologie er tegenwoordig voor dat er heel veel handige haarstyling tools op de markt verschijnen. Hier volgt de top 3 beste haarstyling apparaten van dit moment!

Föhnborstel

De föhnborstel is de snelste en makkelijkste manier om fijne krullen of een trendy kapsel te creëren. De borstel maakt gebruik van lucht en warmte om het haar in model te brengen. De borstel is perfect voor kort haar of middellang haar. Voor lang haar is het aan te raden om een grotere borstel te gebruiken. Maar let op: met een föhnborstel kun je geen krullen in je haar maken. Daarvoor heb je echt een krultang nodig! Een föhnborstel zorgt namelijk vooral voor stijl haar met een beetje volume.

Automatische krultang

Een automatische krultang is ideaal voor mensen met kort tot middellang haar. De krultang maakt gebruik van lucht en warmte om krullen te maken. Het is een snelle en makkelijke manier om krullen te maken. De krultang heeft verschillende opzetstukken, zodat je zelf kunt kiezen welke krul je wilt maken. Het enige wat je hoeft te doen is telkens een lok haar in het opzetstuk te leggen, zodat deze zelf je haar in een paar seconden krult. Het resultaat zijn prachtige beach waves, glanzende golven of chique krullen in je haar. Wauw!

Stoom stijltang

Een stijltang met stoom is dé manier om in een handomdraai steil haar te krijgen. Deze tang maakt gebruik van stoom om het haar te kalmeren en te hydrateren. Dit maakt het haar makkelijker om in model te brengen en geeft het een gezonde glans. De stoom stijltang is ook geschikt voor krullend haar. Je krullen veranderen in stijle lokken die lang blijven zitten en er gezonder uitzien. Het grote voordeel van een stoom stijltang is ook dat dit veel beter voor je haar is dan een 'normale' stijltang. Het stoom zorgt ervoor dat je haar niet beschadigd raakt.