Bezoek deze 5 stranden over de hele wereld

Bezoek deze 5 stranden over de hele wereld

Een vakantie aan zee, heerlijk en genieten toch? Sommige stranden zijn zo mooi en zo speciaal dat je er eigenlijk een keer geweest moet zijn.  

Het mooie Polignano a Mare  

Wanneer je naar Puglia gaat kun je voor een veelzijdige vakantie kiezen. Kies je voor de grote steden of bezoek je liever de kustlijn? Een van de fraaiste steden aan de kust is dan ook zeker wel Polignano a Mare. Deze gehele stad is gebouwd op steile kliffen. Deze stad is niet alleen supermooi maar ook nog een supergezellig! 

Abu Dhabi, schoon en mooi 

In Abu Dhabi heb je veel mooie verschillende en prachtige stranden. Sommige stranden zijn zelfs bekroond met de blauwe vlag. Dit betekent dat het water en het strand schoon zijn en ook nog eens worden beveiligd door lifeguards. Het weer in Abu Dhabi is ook altijd goed. Het is dus vaak heerlijk strandweer. Op sommige stranden zijn verschillende gedeeltes. Denk aan een familie, single en een algemeen gedeelte. 

White haven Beach, bijzonder en tropisch

Midden in de Great Barrier reef ligt White haven Beach. Er zwemmen hier zoveel bijzondere vissen maar ook haaien en zeeschildpadden. Ideaal wanneer je wilt gaan snorkelen. Ook kun je kiezen om een lekkere Australische barbecue aan het strand te nuttigen. Whitehaven Beach bestaat uit een enorm lange strandstrook namelijk zeven kilometers lang! Het strand is parelwit en heeft rondom tropische bebossing. 

De luxe van Bora Bora

Een van de waarschijnlijk meest bekende stranden liggen op Bora Bora. De meeste stranden zijn dan ook privéstranden met vele luxe resorts. Het openbare strand heeft de naam Matira Beach. Dit is een van de allermooiste stranden die je ooit gezien hebt. Kristalhelder water, hutjes met palmbomen en blauwe lucht zorgen ervoor dat het er hier uitziet als een echt paradijs. Dit strand is super populair op social media omdat het erg fotogeniek is. 

Het witte strand Kauna’oa Beach 

Op Hawaï ligt het mooie strand Kauna’oa Beach. Met dit witte zandstrand en het kalme water is dit strand erg geschikt voor kleine kinderen. Het strand van Kauna’oa Beach ligt in het Mauna Kea Beach Resort. Hier kun je lekker luieren terwijl je lekker kunt zonnebaden. Je kunt ook kiezen voor activiteiten zoals bijvoorbeeld snorkelen.