Hoe haal ik meer uit mijn kledingkast?

Hoe haal ik meer uit mijn kledingkast?

Hoe veel kleding je ook koopt, je zult altijd twijfels houden of je wel een goede outfit samen kunt stellen. Maar ligt dit nu aan de kleding die je tot je beschikking hebt of aan wat je ermee doet? Er is veel mogelijk met de kleding en accessoires die je al in je kledingkast hebt. Voor iedere gelegenheid kun jij met jouw mogelijkheden, echt een prima outfit samenstellen. Wij hebben drie tips voor je, om het maximale uit jouw kledingkast te halen.

Hou het simpel

Een kledingstuk wat in de mode is, heeft verder eigenlijk niets nodig. Toch is de verleiding soms groot om bijvoorbeeld bij dat leuke jurkje ook nog hangers, ringen en armbanden te gaan dragen. Maar dat is juist nergens voor nodig. Hou het simpel. Een mooi jurkje in de mode, is meer dan genoeg om jezelf te laten zien.

Vestig de aandacht op je gezicht

Een laag uitgesneden decolleté kan prachtig zijn, maar zorg er wel voor dat het niet te ordinair wordt. Dit kun je doen door accessoires toe te voegen waar je de aandacht op kunt vestigen. Denk hierbij aan mooie oorbellen of een bijzondere parelketting. Ook kun je extra aandacht aan je haar besteden, bijvoorbeeld door het op te steken of door er een sjaaltje in te doen. Door juist accenten op andere onderdelen van je outfit te leggen, haal je dit weg bij je decolleté. Hiermee wordt je totale verschijning nog mooier en wordt je decolleté subtieler en charmanter.

Draag nooit zilver en goud door elkaar

Draag zilver. Draag goud. Maar draag nooit zilver en goud tegelijk. Ook niet als het twee verschillende accessoires betreft zoals een halsketting en een ring. Dit is een belangrijke regel in de modewereld, waar je jezelf een plezier mee doet door je eraan te houden. Daarnaast doe je er goed aan om sieraden nooit te strak te dragen. Denk hierbij aan te krappe armbanden of ringen. Dit gaat na verloop van tijd knellen, waardoor er rode striemen ontstaan. Dit doet je verschijning geen goed.