Leuke kado’s voor je vriendin?

Leuke kado’s voor je vriendin?

Een geschikt en leuk kado uitzoeken voor je vriendin is niet altijd even makkelijk. Er zijn verschillende richten waar je op kunt gaan. Je kunt kiezen voor materiele kado’s of immateriële kado’s. Hieronder zullen we het verschil uitleggen met een aantal leuke voorbeelden. Zo kun je een goede keuze maken en zorgen voor een onvergetelijke dag.

Materiele kado’s

Het eerste waar je meestal aan denkt is een materieel kado. Meestal kiezen mannen hierbij voor sieraden, schoonheidsproducten, een lekker luchtje of producten voor het douchen. Ook kun je kiezen voor iets leuks voor in je woning, zoals versiering of meubels. Het leukst is natuurlijk als je iets persoonlijks of specifieks kunt kiezen. Iets wat je vriendin echt bijzonder gaat vinden.

Tegenwoordig kun je veel producten op maat laten maken, met bijvoorbeeld speciale bedrukkingen. Probeer goed na te denken over de hobby’s en interesses. Denk hierbij niet alleen aan wat ze nodig heeft, maar ook aan wat erg leuk zou zijn om te geven. Het is niet heel leuk om bij je kado alleen te kiezen voor functionaliteit. Probeer iets uit te kiezen dat lang meegaat, iets wat je

vriendin nog lang gaat herinneren. Op internet kun je enorm veel inspiratie op doen, met leuke voorbeelden en top 10 lijstjes. Je kunt vaak ook even een voorbeeld opzoeken en reviews lezen, zo weet je zeker dat je het mooiste kado voor haar uitzoekt.

Immateriële kado’s

Een makkelijkere manier om een onvergetelijk kado uit te zoeken, is door een speciale dag te (laten) verzorgen. Ga bijvoorbeeld een lekker dagje uit, met een romantisch diner in de avond. Ga een weekendje naar een leuke stad, of naar een luxe hotel. Er zijn weinig materiele kado’s die kunnen tippen aan een romantische top dag met z’n tweeën. Je kunt er ook voor kiezen om een dagje iets leuks te gaan doen, zoals naar een museum, naar de sauna of een leuke activiteit. Je kunt ook dit goed combineren met een leuk etentje of een hotelovernachting. Mooie herinneringen zijn meestal de mooiste kado’s om te krijgen. Een leuke ketting, woningdecoratie of een luchtje zijn allemaal te vervangen. Mooie herinneringen zijn onbetaalbaar.